Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Horváth-Tóth Éva: Szívdobbanás versek

2019 tavaszán fordultam határozottabban a versírás felé, eleinte csupán azért, hogy "kiírhassam" magamból azt, ami már kifelé csordult a lelkemből helyhiány okán. Bátorkodtam még ebben az évben mások elé tárni írásaimat és a pozitív visszajelzések lendületet adtak a továbbiakhoz. Mostanra vált bizonyossá számomra, hogy teljesen soha nem fogok lemondani az önkifejezésnek erről a módjáról, mert rengeteg jó energiát kaptam ennek köszönhetően és nagyon sok embert ismerhettem meg.

Még keresem a hangom és azt a formát, közeget, amit a leginkább magaménak érezhetek, s ez tetten érhető a kötet verseiben is. Írásaimmal adni szeretnék, megérinteni mások lelkét, ha csak egy pillanatra is, és megdobbantani az olvasó szívét, hogy érezhesse, amit igyekeztem szavakba önteni. Minden versem egy szívdobbanás. Amikor írom, az enyém, s reménykedem, hogy egyik-másik az olvasóé lesz, amikor a könyvet kezébe véve elmélyül verseim sorai közt.

/Horváth-Tóth Éva/

A könyv előrendelhető a Líránál IDE KATTINTVA.



Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések