Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Lantosi Nóra: Béla a Vaterán


Lívia a számítógépnél ült és a Vatera oldalon szörfölgetett. A kanapén BÉLA a férj hortyogott, sör böffent fel belőle időnként. A TV hangosan üvöltött, a szokásos esti rituálé zajlott.

Néha a karácsonyi reklámokra a nő felkapta bebodorított fejét. Hol vannak már a régi családi ünnepek? Kirepültek a gyerekek, maradt az esti skype.

Nézegette a hirdetéseket tovább. Csúcson volt a kínálat, licitálások a zokniktól az izzókészletig, ajándék kiskutyák bónuszként.

Zseniális ötlete támadt, Bélát felteszi a Vaterára, vajon mennyit fizetnek érte.

Elővett egy fiatalos képet és már írta is:

Jó állapotban lévő férj, kicsit használt, de extrákkal rendelkező, mos, főz, takarít.

Kikiáltási ár: 300 000 HUF

Használati utasítás:

- 2db Viagra

- 2 dl rövid ital, ettől még udvarol is!

- sör, bor, tilos!

- kontaktlencse nélkül nem lát

GARANCIA NINCS!

Lívia csatolta a képet, küldés, és várt. Amíg a férj kortyolgatta a sörét addig a neten zajlott a csata. Végül 500 000-ért leütötték Bélát.

MEGVÉVE!

Krisztina ránézett a monitorra: Jó állapotban lévő férj, na végre, valami azt súgta, ez lesz az igazi karácsonyi ajándéka! Nem kell több erotikus kütyü, sem vakrandi, tiszta üzlet. Licitálni kezdett, mások is emelték a téteket, de végül győzött.

Néhány nap múlva miután átutalta a pénzt izgatottan várakozott, mikor hozza a csomagküldő szolgálat az Ő ajándékát Bélát, az extrákkal. Feldíszítette a lakást, mivel negyvenes szingli volt, gyertyafényben várta a pillanatot.

Két nap után már csak gyertyacsonkok maradtak, ja és eltörött a mécses is…

A második este már lemosta a sminkjét, és hívni akarta az üzletfelet, hogy hol van az Ő Bélája, amikor csengettek.          

Lívia miután megkapta az értesítést a bankjától már aznap lefoglaltatott magának egy egzotikus utazást, sőt megvette élete legszebb táskáját is. Aztán este rendezte a Vatera ügyét.

Béla sörébe altatót csempészett, egy kicsit megpuszilgatta a férfit, az meglepődött, de aztán boldogan iszogatott, bámulta tovább a képernyőt. Hamarosan mély álomba zuhant, az asszony becsomagolta, a használati utasításhoz egy napi váltás ruhát is tett.

Hívta a csomagküldő szolgálatot, aztán pezsgőt bontott, lefürdött, megnézte a kedvenc sorozatát és lefeküdt aludni.             

– Asszonyom meghoztuk a csomagot, felvigyük? - szólt bele a kaputelefonba egy borízű hang.

– Ó, hogyne, leküldöm a liftet mindjárt! - Krisztina gyorsan felkapott egy pongyolát, kirúzsozta a száját és intézkedett.

– Csókolom, az áru gyorsan romlandó, meg törékeny, itt kéne aláírnia!  

Amikor a szállítók elmentek, bezárta az ajtót.

– Na, végre, eljött a nagy pillanat.

Elkezdte a fura papirusz csomagolópapírt tépkedni. Furcsa, dohos szag csapta meg, na és a látvány!

Egy aranyruhájú, hosszú fekete hajú, gyönyörű férfi! Te jó ég, hiszen ez nem a Béla! - reszkető kézzel telefonálni kezdett. Persze Marcsinak a legjobb barátnőjének.

– Szia, gáz van, vettem egy férfit a Vaterán, de szerintem mást küldtek helyette! Gyere ha tudsz, nem tudom mit csináljak?

– Oké, sietek, addig meg se mozdulj, amíg oda nem érek!

Marcsi gyorsan összekapta magát, és rövidesen már együtt vizsgálódtak.  

– Mi lehet a kezében ez a fura ostor?

Krisztina extázisban volt.

– Biztos valami extra!

Marcsi már a férfi ruháját boncolgatta a lényeget akarta látni, és ekkor a küldemény megmozdult, kinyitotta a szemét. A két nő felsikított, a férfi felült és idegen nyelven beszélni kezdett.

– Gyorsan, írd már a Google-be mit hablatyol, Marcsi!

A csomagból kibújt ajándék nyújtózkodott, tett néhány lépést, amikor megszólalt a kapucsengő.

– Asszonyom, bocsánat, megint mi vagyunk, elcseréltük a küldeményt, felmehetünk?

– Ne jöjjenek, minden rendben, jó az áru, elmehetnek!

Lívia kéjesen simogatta az új táskáját a repülőn és ábrándozott. Milyen izgalmas napjai lesznek, egzotikus ország, tengerpart, pihenés.

Mert megérdemlem, jutott eszébe a szlogen amikor belépett a szállodai szobájába. Virágszirmok, selyemágynemű és bekészítés várta.

Egy hatalmas ajándékcsomag az ágy előtt. Amikor közelebb lépett hozzá, ismerős hortyogás hallatszott, Béla a másik oldalára fordult és békésen tovább szendergett.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések