Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Álomutazás megfestésére hívja a fiatalokat az Alkoss szabadon művészeti pályázat


Alkotni vágyó fiatalok jelentkezését várják péntektől az Alkoss szabadon - Szárnyalj szabadon címmel meghirdetett művészeti pályázatra, a megmérettetésre egy "álomutazás" megfestésével vagy lerajzolásával lehet nevezni. 

A Budapest Park MTI-hez eljuttatott pénteki közleménye szerint az idén második alkalommal meghirdetett művészeti pályázatra 8 és 13, illetve 14 és 20 év közötti fiatalok jelentkezhetnek április 30-ig. A beérkező alkotásokat nyolctagú zsűri bírálja el. A pályaművek vászonra vagy papírra készülhetnek A3, A2 vagy A1 méretben, akvarell vagy olaj technikával festve, vagy akár rajz formájában is - áll a közleményben.

Mint írják, a nyertes pályamű alkotója mindkét korosztályban a Budapest Airport által felajánlott párizsi úttal lesz gazdagabb, valamint további nyereményeket is meghirdettek.

A pályázat nyertesei a Budapest Park nagyszínpadán vehetik át elismerésüket a Halott Pénz zenekar koncertje előtt.

A nyertes alkotásokat az ország több pontján is kiállítják, majd a Bodó Galériában a legjobb alkotásokat elárverezik, és a bevételből óvodák számára vásárolnak fejlesztő eszközöket, valamint udvari árnyékolókat - emelik ki a közleményben.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések