Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Nem kellett sokat várni, a South Park egyik epizódját már a ChatGPT írta


Úgy tűnik, sok minden más mellett sorozatírásra is lehet használni a mesterséges intelligenciát


A ChatGPT megjelenése miatt számos, kreatív munkát végző személy érzi veszélyben az állását. A méltán népszerű South Park-sorozat alkotói azonban úgy tűnik, nem félnek a technológiától: nemrégiben egy mesterséges intelligenciát parodizáló epizód készítéséhez is igénybe vehették az OpenAI fejlesztését – írja az IFLScience.

A 2023. március 9-én megjelent 26. évad negyedik, Deep Learning, vagyis Mélytanulás című epizódjában a South Park iskolájának diákjai felfedezik az új technológiát, amely képes megírni a házi feladataikat – szúrta ki a 24.hu

Azt írják: az epizód végi stáblista szerint az írással kapcsolatos munkálatokat Trey Parker és ChatGPT látta el, bár a South Park esetében nehéz egyértelműen kijelenteni, hogy igaz-e ez az állítás, vagy csupán szarkazmus. Azonban az alkotók jelezték, hogy az epizód során több mesterségesen generált hangot is használtak, amelyeket a Play.ht oldal használatával hoztak létre.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések