Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Shakespeare drámák és József Attila vitatott műve is megjelenik zsebkönyv formában


József Attilától a Szabad-ötletek jegyzéke, William Shakespeare-től a Hamlet és a Rómeó és Júlia, valamint a világbajnok francia csatár, Kylian Mbappé életrajza is olvasható lesz zsebkönyv formában áprilistól.


Az öt éve alapított olvasásnépszerűsítő projekt, a POKET zsebkönyv sorozatban húsvét után Jordán Tamás színművész ajánlásával kapható lesz József Attilától a Szabad-ötletek jegyzéke, a költő leginkább megosztó munkája, amely közvetlen bepillantást enged a művész legmélyebb gondolataiba - olvasható a kiadó közleményében.

Ezzel együtt érkezik a POKET-automatákba a Hamlet Arany János fordításában, és a Rómeó és Júlia, amelyet Mészöly Dezső tolmácsolásában ad ki a POKET. Mindkét világirodalmi klasszikust a zsámbéki fiatalokból 2015 márciusában alakult ethno-beat zenekar, az Aurevoir. ajánlja.

Rudolf Gergely magyar válogatott labdarúgó, valamint a francia AS Nancy-Lorraine egykori játékosának ajánlásával a sportok iránt érdeklődő közönséghez szól Kylian Mbappé világbajnok focista életrajzi könyve, amely a születésétől kezdve mutatja be a Paris Saint-Germain csatárának pályáját. A kötet már kapható a könyvautomatákban, valamint a kiadó honlapján.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések