Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

2026-ban debütál a Harry Potter-sorozat, minden benne lesz, ami a filmekből kimaradt


Az is kiderült, melyik streamingplatformon láthatjuk majd. 

Harry Potter visszatér a képernyőre 2026-ban  – jelentette be a Warner Bros. Discovery vezetője, David Zaslav pénteken. A Variety beszámolója szerint a hét évadosra tervezett sorozatot a Max streamingplatformon láthatjuk majd két év múlva. 

A sorozatot nagy izgalommal várják a rajongók, hiszen az ígéretek szerint hűen adaptálja majd J. K. Rowling könyveit: minden benne lesz, ami a filmekből a műfaj korlátai miatt vagy a rendezők elképzelései nyomán kimaradt. Erre a sorozat forma alkalmasabb is, hiszen egyetlen kötet megfilmesítésére egy egész évadot rászánhatnak, nem kell besűríteniük egy (maximum két) filmbe. Zaslav elárulta, hogy néhány héttel ezelőtt Londonban járt az HBO és a Max vezetőivel, hogy egyeztessenek a varázslókönyvek szerzőjével a sorozatról. 

Az viszont, hogy ki játssza majd Harry Pottert, továbbra is titok. 

A varázslótanoncot a filmekben megformáló Daniel Radcliffe viszont kijelentette, egyáltalán nem törekszik rá, hogy újra magára öltse Potter talárját. 

Ráadásul a szereplőgárdáról még semmi biztosat nem tudni. Channing Dungey, a Warner Bros. egyik vezetője azt mondta, pontatlanok azok az értesülések, amelyek szerint megkezdődött volna a casting. Hozzátette, először a showrunnert kell megtalálniuk, utána kezdődhet a válogató.

Ha tehát semmi nem jön közbe és minden a tervek szerint halad, 2026-ban tévéképernyőn láthatjuk viszont minden idők egyik legsikeresebb történetének szereplőit. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy a sorozat valóban alapos és könyvhű lesz. 

Forrás: Variety / Borítókép: AFP - Warner Bros

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések