Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

A Kozma Orsi Quartet a Várkert Akusztikban


A Várkert Bazárban ad koncertet február 22-én a Kozma Orsi Quartet. A dzsesszformáció a Várkert Akusztik sorozatban mutatja be Találkozások újra című műsorát a Rendezvényteremben.

Az esten az énekesnő eddigi pályájának fontosabb állomásait, nagy zenei találkozásait veszi sorra zenekara tagjaival, Cseke Gábor billentyűssel, Hárs Viktor bőgőssel és Pusztai Csaba dobossal - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

Kozma Orsit először a Jazz+Az, később a Cotton Club Singers tagjaként ismerte meg a közönség. Szólóban öt, kvartettjével három lemezt készített. Zenekarával február 22-én újragondolt hangszerelésben adják elő popdalait, de szemezgetnek szving-klasszikusokból is, megidézve a Cotton Club Singers-es időket. Hallhatóak a műsorban továbbá Dés László és Novák Péter szerzeményei, valamint Barbra Streisand előadásában ismertté vált dal is lesz.

A Várkert Akusztik koncertjein népszerű zenészek lépnek ki megszokott felállásukból, illetve feltörekvő fiatal zenekarok adnak koncertet. 

Forrás: MTI / Fotó: facebook.com/kozmaorsiquartet

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések