Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Lecserélték Liam Neeson magyar hangját


Csernák János szégyenletesnek tartja az ügyet


Neeson következő filmjében más lesz a színész magyar hangja, az eddig alkalmazott Csernák Jánosnak nem volt elég a negyven-valahány ezres díj. A színész egy Facebook-bejegyzésben mesélte el a történetet.

"40-valahány ezer forintot felajánlani, amiből még lejön az adó és a benzinköltség (mindenki tudja, hogy vidéken lakom), úgy gyalázat ahogy van, egyenesen sértés – írta a színész, aki az utóbbi két évtizedben közel harminc filmben szólalt meg a 71 éves, Észak-Írországban született Neeson magyarhangjaként.

Csernék szerint amikor emelést kért szó nélkül lecserélték és egy másik, meg nem nevezett színészt bíztak meg a feladattal. „Tűrhetetlen, ami a szinkronnal kapcsolatban folyik. Névtelen, arctalan senkik döntenek évtizedek munkáját, a nézők igényeit, szimpátiáját leszarva! Pár ezer forintos megtakarítás miatt” – hangsúlyozta Csernák János, aki egyben „gratulált” azon színészkollégájának, aki az eredeti, neki ajánlott díjazásért elvállalta a szinkronizálást.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések