Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Májusban már foroghat a negyedik Bridget Jones-film


Tíz év szünet után Renée Zellweger visszatér, hogy az ötvenes éveiben járó Jonest is megelevenítse a filmvásznon a negyedik Bridget Jones-filmben. A hírek szerint Hugh Grant és Colin Firth is visszatérnek, a forgatás májusban kezdődik Londonban. 

Alig pár hónap, és elkezdődik a negyedik Bridget Jones-film forgatása – írja a Mirror. A címszereplőt alakító Renée Zellweger mellett Colin Firth (Mark Darcy) és Hugh Grant (Daniel Cleaver) is visszatér „valamilyen formában”. Utóbbi karakterének ugyan a harmadik filmben rendeztek egy temetést, de később kiderült, hogy csodával határos módon mégis túlélte a repülőbalesetét, úgyhogy egy újabb csavarral még visszahozhatják a folytatásban.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, de valószínűleg Helen Fielding 2013-as Bridget Jones-regényén alapul,

amelyben Jones 51 éves, kétgyermekes, egyedülálló anyaként a közösségi médiában és a társkereső alkalmazásokban való „szerencsétlenkedését” mutatja be. Ez a könyvsorozat harmadik kötete. 

Egy filmes forrás a Mail On Sunday-nek azt nyilatkozta, hogy 

Bridget visszatért, és hamarosan elfoglalja Londont. A forgatásokat már tervezik, és az összes előkészületi munkálat megtörtént. 

Zellweger állítólag „izgatottan várja, hogy újra eljátssza a szerepét, mivel annyira imádja a karaktert”. 

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések