Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Őrületes születésnapi koncertre készül Korda György és Balázs Klári


Korda György és Balázs Klári idén májusban ad nagykoncertet Korda 85 elnevezéssel – Korda György 85. születésnapja alkalmából – a Papp László Sportarénában. 

Korda György és Balázs Klári idén május 11-én ad nagykoncertet Korda 85 elnevezéssel – Korda György 85. születésnapja alkalmából – a Papp László Sportarénában.

A házaspár korát meghazudtoló módon aktív, példát mutatnak stílusból és eleganciából, s óriási tisztelet övezi őket korosztálytól függetlenül. A születésnapi koncert előtt egy időre elvonultak a nyilvánosság elől, kevesebb fellépést vállalnak, hogy szellemileg és fizikailag is a legjobb formájukat tudják hozni a nagy napon. A felkészülést olyannyira komolyan veszik, hogy énektanárhoz is járnak.

„2024-ben lényegesen kevesebb koncertet vállaltunk májusig, mint az elmúlt években, mert pihentek szeretnénk lenni a nagy bulin. Így kevesebb terhelést kapnak a hangszálaink, amiket ugyanúgy edzésben kell tartani, mint bármelyik izomcsoportot. Diétába kezdtem, mert a koncertig szeretnék 5 kilótól megszabadulni. Igyekszem az édességgel csínján bánni, kerülöm a sok szénhidrátot. Emellett sokat alszunk, és hát nem örülök neki, de kevesebbet is kártyázom”

– magyarázta Korda.

A nagyszabású koncerten olyan slágereket is hallhatunk majd a Fonogram Életműdíjas sztárpártól mint a „Reptér„, a „Lady N”, a „Mamma Maria” vagy az 1958-ban született az első sláger, a ‘Szeretni kell’!, a fergeteges retró hangulat tehát garantált.


Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések