Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Rúzsa Magdinál az anyaság már megelőzi a karriert


Rúzsa Magdi a napokban dupla koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, aminek kapcsán egy videóüzenetben osztotta meg érzéseit a követőivel. 

Artistákkal, művészekkel és meglepetésvendégekkel tűzdelt dupla koncertre készül Rúzsa Magdi, aki a nagy nap előtt az Instagram-oldalán szólt követőihez, elmondása szerint ugyanis mindenképp el szerette volna mesélni, hogyan is jutott el oda, hogy összerakja a február 22-én és 23-án látható show-t – szúrta ki az Index.

Rúzsa Magdinak az éneklés mellett az utóbbi években más feladata is akadt, ugyanis az énekesnő hármas ikreknek adott életet.

Amióta megszülettek a gyerekeim, azóta elsősorban anya lettem, és minden csak azután következik. Mellette nagyon igyekszem jelen lenni és dolgozni, de azért most egy kicsit minden más

 – mesélte a videóüzenetében Rúzsa Magdi.

Kifejtette, a hatalmas show előkészületei sok munkát igényeltek, és többször is úgy érezte, elbizonytalanodik, hogy valóban képes lesz e mindezt véghez vinni.

– Valahogy valami történt, ami miatt kicsit elbizonytalanodtam ebben az egészben. Miközben önmagamat is kerestem és azt, hogy vagyok-e én még egyáltalán ott, van-e létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni, aközben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, hogy mit akarok csinálni az Arénában, és hogy mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, hogy hogyan tovább – fogalmazott, majd hozzátette, ez lesz élete legőszintébb produkciója.

Fotó: Facebook/Rúzsa Magdolna

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések