Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

A Dal 2021 - Kizártak egy produkciót mezőnyből


A pályázati feltételek megsértése miatt kizárták A Dal 2021 zenei tehetségkutató mezőnyéből a Heavy Brains Emlékszel című számát - közölte az MTVA Sajtó Osztálya szerdán az MTI-vel.


A Heavy Brainst azért zárták ki, mert a pályázati feltételek szerint "a benevezett magyar dal (sem a szövege, sem a zenéje) nem kerülhetett kereskedelmi forgalomba vagy médiafelületre (televízió, rádió, internet), illetve nem hangozhatott el nyilvános előadás keretében 2020. március 30. előtt" - olvasható a közleményben.

Az Emlékszel című dal azonban február 26-án felkerült egy videómegosztó webhelyre, ezért a szabályok betartását figyelembe véve a műsor készítői úgy döntöttek, hogy ez a szerzemény nem versenyezhet A Dal 2021 produkcióban.

A fentiek miatt a 40 legjobb dal közé jutott a Luscinia zenekar Labirintus című felvétele. A Luscinia számos hazai és határon túli tehetségkutatóban vett részt dobogós helyezést elérve, valamint nemzetközi énekversenyeken képviselte Magyarországot - áll a közleményben.

(MTI)

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések