Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Január 18-ig lehet jelentkezni a Cziffra Fesztivál mesterkurzusaira


Meghirdeti zongora, cimbalom és ének mesterakadémia kurzusait a Cziffra György Fesztivál, a jelentkezéseket 2021. január 18-ig várják.


A februári kurzusokra életkori- és repertoármegkötés nélkül lehet jelentkezni, a részvétel díjtalan. A kiválasztás a jelentkezéskor küldött szakmai demóanyag és életrajz alapján, előválogató szakmai zsűrizéssel történik - közölték a szervezők az MTI-vel.

A kurzusokat február 11. és 14. között tartják a kőbányai Kroó György Zeneiskolában.

A tavalyi évhez hasonlóan operaének kurzust tart Miklósa Erika február 11-én és 12-én. A klasszikus zongora kurzuson Dráfi Kálmán, a jazz-zongora kurzuson Szakcsi Lakatos Béla irányításával 1-1 órán vehetnek részt a jelentkezők február 13-án és 14-én.

Újdonságként cimbalom kurzus indul klasszikus, népzene és jazz műfajban Lukács Miklós vezetésével február 13-án és 14-én.

A kurzusok időtartama 50 perc.

További információk és a jelentkezéshez szükséges részletek a fesztivál honlapján olvashatók. A kurzusokon várják azokat az érdeklődőket is, akik hallgatóként kívánnak részt venni.

Előzetes egyeztetés nem szükséges, a fenti időpontokban a kurzusok ingyen és szabadon látogathatók. Szállás- és egyéb költségek térítésére nincs lehetőség, az ellátás önköltséges.

"A zene szabadsága" mottóval kezdődik 2021 februárjában a Cziffra György-emlékév első eseménysorozataként a Cziffra Fesztivál, amely előtt hagyományosan megrendezik a Cziffra Fesztivál mesterkurzusait is.

(MTI)

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések