Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Kohi Habib: Lopott kis percek

A kortárs költészet csakúgy, mint az elmúlt évszázadok irányzatai, felhasználva a klasszikus témaköröket: szerelmes vers Istenes versek, néha karcos, finom humorral vegyítve, érzékenyen reagál a mai társadalom látható, vagy csak érezhető problémáira. Változnak a korok, modernebb lesz körülöttünk minden, csak egy valami nem változik: az Ember!

Játsszuk hétköznapi kis harcainkat a sikerért, elismerésért, boldogságért, szeretetre, szerelemre, figyelemre vágyva, amit nem mindig kapunk meg. Lopott kis percekből tápláljuk a reményt egy szebb holnap vízióját kergetve.

Kohi Habib versei végig kísérnek minket azon a belső vívódáson, amelyen életünk során többször is átesünk. Megpróbálunk mindennek, mindenkinek megfelelni és akár még sikerülhet is, csak közben elveszítjük azt, ami igazán fontos: Önmagunkat!

A sorok lázadnak, feltépik a kényszerű látszatéletek falait és megmutatják, hogyan érdemes élni... Igazán: ÉLNI!

Biztosan lesznek olyan olvasók, akik felhördülnek néhány oldalnál, de ha mélyen önmagukba nézve ők is bátran lopnak az élet kosarából néhány őszinte pillanatot, elérhetővé válik számukra is, amire mindenki vágyakozik: egy társ, aki mindig mellettünk van, saját, egyéni értékrend, amely talán kicsit más, mint a rohanó világé, nyugalom, lelki béke, és valós értékek elérése, nem látszatsikerek hajszolása... és innentől kezdve új irányt vehetnek bárkinél a megkopott szürke hétköznapok...

(Bakos József)


A  könyv megvásárolható a Líra könyvesboltban IDE KATTINTVA.



Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések