Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Szabó Magda-est és Molnár Ferenc-szatíra a Gózon Gyula Kamaraszínház streamműsorán


Élő stream előadásokkal, december 16-án Szabó Magda-esttel, 18-án pedig Molnár Ferenc-szatírával várja a közönséget a Gózon Gyula Kamaraszínház.


A Gózon Gyula Kamaraszínház repertoárának újabb két darabját élő közvetítésben lehet megtekinteni az interneten - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a színház következő élő stream előadása december 16-án, szerdán Agyigó címmel Nagyváradi Erzsébet Szabó Magda-előadóestje lesz.

Az írónőt saját sorain keresztül a Für Elise, a Megmaradt Szobotkának és a Szüret című kötetből idézve személyesíti meg a színművész. Az est Vasicsek János dalaival és gitárkíséretével, Czeizel Gábor rendezésében látható.

December 18-án, pénteken ismét műsorra tűzik a múlt hónapban - még nézők előtt - bemutatott Molnár Ferenc-darabot, az Előjáték Lear királyhoz című egyfelvonásos szatírát. Dávid Zsuzsa rendezésében a főbb szerepekben Dóczy Péterrel, Kálid Artúrral, valamint Nagyváradi Erzsébettel láthatja a darabot a közönség.

A színdarab a Lear király szerepére készülő színészóriás, Bánáti előadás előtti kínos perceit jeleníti meg Molnár Ferencre jellemző briliáns, játékos humorral - áll a közleményben.

Mint felidézik, a Gózon Gyula Kamaraszínház november 28-án Spiró György Csirkefej című tragédiájával kezdte meg élő internetes közvetítéseit. Jon Fosse Egy nyári nap című színművének december 5-i bemutatója is online térben zajlott.

(MTI)

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések