Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Neves színészekkel forgatta második nagyjátékfilmjét Hartung Attila


Hazugságokkal és elhallgatásokkal teli családi vacsora történetét meséli el Hartung Attila rendező második nagyjátékfilmében, amelyet a ráckeresztúri Pázmándy-Brauch kastélyban forgatott Cserhalmi György, Alföldi Róbert, Mészöly Anna, Tenki Réka, Nagy Márk, Hay Anna és Lengyel Tamás szereplésével - közölte a produkció szerdán az MTI-vel. 

A közlemény idézte Hartung Attilát, aki elmondta: "ebben a történetben is a bűn kérdésköre foglalkoztat, az elszámoltathatóság szubjektivitása és annak következményei. Ez egy dráma, horror elemekkel, amiben a sokszor ismételt családi anekdoták ferdítései és hazugságai mögött meghúzódó, tovább öröklődő traumákkal igyekszünk szembenézni."

A forgatás feszített tempóban zajlott, de nagy plusz energiát ad, hogy a legjobb barátaim és alkotótársaim vesznek körül a folyamatban - tette hozzá a rendező.

A forgatókönyvet a rendező Veres Attilával közösen írta, a film producere Iványi Petra, operatőre M. Deák Kristóf, a film vágója Duszka Péter Gábor, zeneszerzője Konsiczky Dávid, a látványtervező Varga Magdolna, a jelmezeket Nagy Adrienn tervezte - áll a közleményben.

A történetben Henrik vendégként érkezik a Szentiványi család ünnepi vacsorájára; ám valódi szándékait senki sem sejti. A család sokak életét tönkretette már. Az este során egyre több titok kerül napvilágra - áll a közleményben,.

A pokol élővilága önerőből és koproduceri hozzájárulásokból készül a Lupa Pictures produkciójában, a Lions Producions, a The Goodfilms Picture, a Filmkontroll és a Pama Studio koprodukciójában.

A film a Canon Hungaria és a Prop Club támogatásával jött létre.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések