Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

ABBA, Streisand és Tina Turner szimfonikus köntösben a Müpában


Simply the Bests! Parádés Valentin-napi műsorral érkezik a Pannon Filharmonikusok a Müpába. ABBA- és Barbra Streisand-slágerek mellett először hallható Tina Turner legismertebb számainak szimfonikus nagyzenekari változata, amelyet Veres Mónika Nika és Magyar Bálint kísérnek énekükkel. 

Különleges élményre invitál a Müpa február 17-én, ugyanis újabb világszínvonalú szimfonikus koncerttel várják az érdeklődőket a Pannon Filharmonikusok, akiket Illényi Péter vezényel az est folyamán.

A Müpa szerint pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a Pannon Filharmonikusok 2023-as Sinatra-estjére is. A crossoverben is minőséget képviselő zenekar szimfonikus hangszerelése hatalmas és gazdag hangzást ad a jól ismert daloknak. A könnyűzenei stílusokban is jártas pécsi együttes 2024-ben, a Valentin-naphoz közel nem mindennapi válogatással érkezik a Müpába. 

Ahogy Káel Csaba, a Müpa igazgatója korábban a Mandinernek elmondta, a művészeknek már fontos lett fellépni a Müpában. 

2005-ben hat műfajjal kezdte a ház az üzemelést, ez mára tizenkettőre bővült. […] a Müpa léte helyzetbe tudta hozni az előadó-művészetet Magyarországon

 – fejtette ki.

Így még nem hallotta Tina Turner legnagyobb slágereit! 

Az est főszereplői a könnyűzene sztárjai az ABBA nagy slágerei lesznek, valamint felcsendülnek Tina Turner dalai is, amelyeket most a megszokott popzenei hangzásvilág helyett szimfonikus verzióban hallhatnak az érdeklődők. Vass András ABBA-nyitányát követően Veres Mónika Nika és Magyar Bálint Barbra Streisand dalait is énekelni fogják a szimfonikus koncerten.

Többek között ezek a világhírű ABBA-, Streisand- és Tina Turner-dalok csendülnek fel a szimfonikus koncert során:

  • Dancing Queen
  • Waterloo
  • Mamma Mia
  • The Winner Takes It All
  • Woman in Love
  • Proud Mary
  • GoldenEye

Borítókép: Szimfonikus koncertet ad a Pannon Filharmonikusok (Forrás: Facebook/Pannon Filharmonikusok)

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések