Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Quentin Tarantino Brad Pitt-tel forgatja le utolsó filmjét


A rendező és a színész harmadjára fognak együtt dolgozni.


Utoljára találkozik egymással Quentin Tarantino és Brad Pitt a The Movie Critic (A filmkritikus) című moziban, amelyet utolsó munkájának szán a rendező. A hírről elsőként beszámoló Deadline.com szerint Pitt játssza majd a főszerepet, bár, teszik hozzá, ez egyelőre még nem bizonyos. Tarantino és Brad Pitt utoljára a 2019-es Volt egyszer egy Hollywood című filmben dolgoztak együtt, amiért a színész meg is kapta a legjobb mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, előtte pedig, 2009-ben ugyancsak közösen készítették a Becstelen brigantikat. 

A portál szerint a filmet 2025-ben mutathatják be, producere pedig Stacey Sher lesz. Tarantino eddig nem sokat árult el a készülő filmjéről, de májusban Cannes-ban azt mondta,

Kaliforniában játszódik majd 1977-ben, és egy valóban létező férfiról szól majd, aki filmkritikákat írt egy pornóújságnak, de soha nem lett igazán híres. A téma elsőre meglepőnek tűnik, ám valójában Tarantino tinédzserkori munkájához kapcsolódik, a rendező ugyanis egykor pornómagazinokat töltött be automatákba, és ürítette a gépekből az aprót.

„Minden más túl mocskos volt ahhoz, hogy elolvassam, de volt egy lap, aminek igazán érdekes volt a filmes rovata” – mondta Tarantino. A szerzők között pedig volt egy bizonyos filmkritikus, akit Tarantino különösen kedvelt fanyar és intelligens írásai miatt.

Korábban még olyan hírek szállingóztak a nemzetközi sajtóban, hogy Tarantino Paul Walter Hausernek ajánlotta fel az új filmje főszerepét, ám az akkori terveket az azóta fél Hollywoodot leállító sztrájkok a jelek szerint átírták. 

Borítókép: Brad Pitt, Quentin Tarantino és Leonardo DiCaprio a Volt egyszer egy Hollywood berlini premierjén 2019-ben. Fotó: DPA/Getty Images/Jens Kalaene

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések