Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Új dallal jelentkezett Lara Fabian


Megjelent Lara Fabian új dala, a Ta peine. A belga-kanadai művésznő világ körüli, Je T’aime turnéja április 30-án ér Budapestre, ahol élőben is meghallgathatjuk. 

Idén jelenik meg Lara Fabian új albuma, melynek egy dalát, Ta peine címmel a napokban tette közzé a belga-kanadai művésznő. A csodás hangú előadó – kinek lemezei eddig világszerte több mint 20 millió példányban keltek el – Je T’aime címmel indította útjára turnéját, mely április 30-án ér Budapestre, az MVM Dome-ba. A művésznő egyébként 2022 októberében már koncertezett hazánkban, s hálás közönségnek nevezte a magyarokat.

Öt éve adta ki a Papillon című korongot, 2024-ben napvilágot lát karriersorozatának 15. albuma. A hírek szerint javában folyik a munka az új lemezzel kapcsolatban.

A budapesti nagyszabású koncerten, az énekesnő jól ismert slágerei csendülnek fel különleges látványvilággal párosítva, és remélhetőleg az új szerzeményekből is kapunk ízelítőt.

Íme, Lara Fabian vadiúj dala!


Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések