Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Visszatér Budapestre az Il Volo pop-opera trió (videók)


A világhírű olasz pop-opera trió, az Il Volo október 10-én az MVM Dome-ban ad koncertet sikeres tavalyi budapesti fellépése után. 


Az Il Volo 2023-ban a Papp László Budapest Sportarénában hódította meg műsorával a közönséget, idén pedig visszatér a Koncertpromo és a BRICS Entertainment szervezésében.

A három énekes, Gianluca Ginoble, Piero Barone és Ignazio Boschetto a 2015-ös Sanremói dalfesztivál megnyerése után Olaszország képviseletében lépett színpadra a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A trió azóta világszerte népszerű lett szenvedélyes előadásmódjával és repertoárjával, amely átível a világ zeneirodalmán, a klasszikus olasz dallamoktól a modern pop-operáig.

A csapat dolgozott együtt Barbra Streisanddal, Eros Ramazzottival, két ízben is fellépett Ferenc pápa előtt. A bel canto éneklés hagyományát képviselő Il Volo a tökéletes dallamformálást helyezi az előadás középpontjába.

Hallgasson bele a dalaikba: 
Forrás: MTI
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések