Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Elhunyt a Golden Globe-díjas színésznő


A művésznő több mint hatvanéves pályafutása során 114 produkcióban szerepelt. Barbara Rush halálhírét lánya, Claudia Cowman jelentette be. 

Cowman kiemelte: különösen meghatónak tartja, hogy édesanyja pont húsvétkor hunyt el, ugyanis ez volt az egyik kedvenc ünnepe. Barbara Rush 1950-ben szerződött le a Paramount Pictures filmstúdiónál. A sikerre nem is kellett sokat várni: az 1953-as Földön kívüli jövevények című sci-fiért megkapta a legígéretesebb újoncnak járó Golden Globe díjat.

Karrierje későbbi szakaszában Rush rendszeres szereplője lett a Peyton Place című televíziós sorozatnak, szerepelt tévéfilmekben, minisorozatokban, köztük az All My Children című szappanoperában és a Hetedik mennyországban. 

Filmes szerepei közül kiemelkedik a Marlon Brandóval forgatott Oroszlánkölyök, a Robin és a 7 gengszter, melyben Frank Sinatra partnere volt, vagy A hallgatag ember, ahol Paul Newmannel szerepelt.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések