Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Janet Jackson dzsekije 81 ezer dollárért kelt el


Janet Jackson katonai stílusú dzsekije, amiben 1990-es Rhythm Nation-turnéján lépett fel, 81 250 dollárért (24 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i aukción a hét végén.


A fémdíszítésű fekete dzseki volt a sztárja a Julien’s Aukciósház háromnapos árverésének, amelyen az énekesnő fellépőruháit és más relikviáit kínálták eladásra. A dzseki az előzetesen becsült ár hússzorosáért kelt el pénteken. A Rhythm Nation-koncertkörút Jackson első szóló turnéja volt.

A négyszeres Grammy-díjas énekesnő, aki vasárnap lett 55 éves, több mint ezer olyan ruhadarabját bocsátotta árverésre, amelyeket a színpadon, vörös szőnyegen vagy klipjeiben viselt. Egy karika fülbevaló kulccsal, amit az 1990-es turnén is viselt, 43 750 dollárt (13 millió forintot) ért egy gyűjtőnek. Az árverés bevételének egy részét a Compassion International keresztény gyermekeket támogató csoport kapja.

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések