Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

Karácsonyi kívánságműsor hangzik el az Óbudai Danubia Zenekar koncertjén


Előre meghirdetett művek és a közönség kívánságai is elhangzanak az Óbudai Danubia Zenekar szerdai online koncertjén.


Az esten a Szent Efrém Férfikar és Balga Gabriella lép színpadra, Vivaldi hegedűversenyét pedig Pusker Júlia tolmácsolja. Mozart, Massenet és Ott Rezső is szerepel az elhangzó művek szerzői között, a többi elhangzó darab viszont a közönség szavazatán múlik - közölte a zenekar az MTI-vel.

A legtöbb szavazatot kapott művekre a koncerten derül majd fény. Az estet élőben követhetik az érdeklődők online a Müpa Home Live közvetítésén.

Az immár huszonhét éves Danubia Zenekar még manapság is jórészt fiatalokból áll, és az újat kereső frissesség mindmáig jellemzőjük.

Ezt a játékosságot és felfedező kedvet képviseli jelenlegi karmesterük, a Liszt-díjas Hámori Máté is, aki 2013 óta áll a zenekar élén.

Kívánságműsoruk meghirdetett programja csupa karácsonyhoz kapcsolódó mű: vagy címükben is karácsonyi témájúak, vagy hangulatukkal idézik a legbensőségesebb ünnepet.

(MTI)

Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések