Tisztelt írók és költők. Nektek is lehetőségetek van arra, hogy portálunkon megjelenjetek a menüben található Tartalom beküldése linkre kattintva.

MINDösszesen - Egy kötetben huszonöt év publicisztikája


Megjelenésének negyedszázados jubileumát ünnepelte a napokban  Csökmő közéleti havilapja, a Csökmő Mozaik. Ennek apropóján jelent meg az újság főszerkesztőjének, Földesi-Kiss Andreának (korábban B. Kiss Andrea írói néven ismert)  tizenhetedik kötete.  

A MINDösszesen című könyv a szerzőnek a Csökmői Mozaikban megjelent méltán népszerű publicisztikáit gyűjtötte egy csokorban. Az Íróasztalom titkai című rovat nagyon kedvelt az olvasók körében immár több mint húsz éve.


A könyv megrendelhető személyesen a szerzőtől, illetve e-mailban (andrea.csokmo@gmail.com) vagy messengeren. A látványos borítóterv Földesi Zoltán junior munkáját dicséri, a szerkesztést, tördelést és ajánlót az írónő férje, Földesi Zoltán senior végezte, hiszen a könyv a békési székhelyű Földesi Nyomdában készült.

Földesi-Kiss Andreával és legújabb könyvével hamarosan könyvbemutatókon találkozhatnak az olvasók. Vésztőre, Körösladányba és Dévaványára hívták már meg a szerzőt. 
Reactions

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések